Monday, June 04, 2012

jual mahal

pernah dengar quote yang maksud dia lebih kurang camni lah; you might be popular, but remember people flock to sales. i.e. biar jual mahal, kalau jual murah memang la ramai yang nak. or tu just my interpretation? tapi kalau benda tu berkualiti tinggi, orang tetap akan beli walaupun harga mahal, sebab orang kata worth the money. macam vacuum bison. harga memang ketara lagi mahal dari jenama lain, tapi siapa yang tahu pasal quality dia, memang serius akan minat dan berangan berhajat nak beli dan memiliki sebiji. dan siapa yang mampu akan beli dan akan rasa machine ni worth all the money spent. dah lari tajuk sikit haha. just nak cakap quote tu x berapa tepat. boleh je benda jual mahal popular jugak, asalkan quality tinggi. popular yang ramai orang suka lah, tapi yang mampu beli je yang akan dapat. tapi benda kalau jual mahal camne pun, tapi kualiti buruk.. tak ke mengundang lahanat orang je tu? ye ah beli mahal2 pastu bawak balik rumah, tak segah harga? mau memaki hamun gamaknya.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...