Monday, February 14, 2011

LOLOMGBLOGGG

haihh aku mmg x bole blah ah org bjet bgus, bjet tau sume ni. pstu klo kte ckp psl someone, then die ni bjet tau, knal org tu luar-dalam. mcm die rapat, knal, tau sume lah psl org tu, mcm xde org lain selain die lg tau. org sume ade opinion msing2, so SHUT THE FUCK UP .i've been there, done that. AND I HATE THAT ME EVERY FUCKING MINUTE I WAS LIKE THAT. aku rse cm aku mcm a scheming bitch time tu. so i stopped, or am now trying to stop being that jerk. spe suke org mcm tu. am i more likable now? lol.
beware!
sarjan misai is looking at you
with his own two eyes, ppl
lg, aku x phm btol apsal org sbok critic blog org. biar a blog die, skati die ah. x suke, jgn bce. pe susah. bkn tu ke pon motif (most) people blog? nk cte psl hdop die, nk mntk pndpt, nk kongsi mcm2 lah; cerita, nasihat, tips, masak2 pon boleh share recipes! tp dh klo ade org sbok mcm nk jd pak guard tlg pantau ape yg patut n x patut di blogkan, susah ni ade sarjan x brgaji. i thought that 'flag this blog' feature is enough to be the judge of what can and cannot be blogged.
ye, ni bkn psl aku. sbb aku x kesah org ckp ape, sbb mmg aku ade mslh ego skit, n ckp lah psl ape, msti nnt topik tu aku balikkn balik kt aku. mcm skrg ni haha. bebel2 pstu smpai balik kt aku lg. yes i'm a narcissist. tp at least skrg ni klo org x mntk pndpt aku, aku xde ah bz body sgt mnyampuk dlm hdup org lain. get a life; your own life.

5 comments:

wawamagic said...

strongly agree.

once ada org ckp kt aku "buat blog cite la mende psl isu2 semasa, br la namanya blogger. ni mende la cite psl diri sndri"

wtf
he's lame and pathetic.
blog sndri pun g cedok2 sumber sepah2 pstu ngaku sndri tulis. hell.

Dr.Senbe said...

kakaka. spe sound ko do? bg pnmpr je

cc said...

say tak suka la baca blog kamu, kamu guna bahasa melayu tidak standard. short form sana sini. saya sakit mata

muahahaha!

p/s: org yg mengata tu ada blog ke x? kalau ada, sila feed aku her/his blog address kat YM. mekaseh

Nor Hidayah said...

SUKA HATI MOYANG AKU LAH MERINGKASKAN EJAAN. AKU SUKA.

=(^.^)=

die mngata org lain ah, bkn kt yah. berani die nk ckp cmtu kt yah hahahh. yah tlg bengangkn je. sje emo2 krgkn stress =Dvv

cuppies4you said...

moyang ko bukankah moyang aku jugak?
apa main moyang2 ni?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...